Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

12/12/2007

Рішення міської ради від 12.12.2007 № 51 «Про звіт тимчасової контрольної комісії міської ради для здійснення контролю за використанням не житлових та допоміжних приміщень, розташованих в підвалах багатоквартирних будинків м. Запоріжжя»

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про приватизацію державного житлового фонду”, Законом України „Про об\'єднання співвласників багатоквартирних будинків”, враховуючи рішення Конституційного суду України від 02.03.2004 №1-2/2004, розглянувши чисельні звернення громадян, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Скасувати п. 11 рішення Запорізької міської ради від 26.12.2001 №22 „Про затвердження переліку об\'єктів комунальної власності м. Запоріжжя, що підлягають приватизації” (відносно буд. 13 по вул. Анголенка), п.72 рішення Запорізької міської ради від 20.04.2005 № „Про затвердження переліку об\'єктів комунальної власності м. Запоріжжя, що підлягають приватизації” (відносно буд. 16 по вул.. Сталеварів), п.16 рішення Запорізької міської ради від 26.12.2001 №22 „Про затвердження переліку об\'єктів комунальної власності м. Запоріжжя, що підлягають приватизації” (відносно буд. 11 по вул. Сталеварів), п.11 рішення Запорізької міської ради від 09.06.04 №32 „Про затвердження переліку об\'єктів комунальної власності м. Запоріжжя, що підлягають приватизації” (відносно підвального приміщення XXVII A-5 у буд. 17 по вул. Сталеварів).
2. Скасувати рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 30.09.2002 № 297/12 „Про надання в оренду підвальних приміщень у будинку № 17 по вул.. Добролюбова”, пункт 27 рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.11.05 № 430/5 „Про оформлення права комунальної власності на об\'єкти нерухомості”, в частині будинку №44 пр. Леніна.
3. Звернутися до суду із позовами про розірвання договорів купівлі – продажу та оренди приміщень, які укладались на виконання відмінених рішень.
Зобов\'язати начальника управління житлового господарства Чернеченко М.Г., начальника управління комунальної власності Теслюк В.Я., начальника управління у справах приватизації Проценко Д.Ю. у двотижневий термін підготувати відповідні позови для звернення до суду.
4. Управлінням житлового господарства (Чернеченка М.Г.), комунальної власності (Теслюк В.Я.), у справах приватизації міської ради (Проценко Д.Ю.), постійної комісії міської ради з питань життєзабезпечення міста (Саатов Д.М.) у двотижневий термін створити робочу комісію та додатково перевірити дотримання норм чинного законодавства при наданні в оренду, приватизації та виконанні реконструкцій та ремонтно-будівельних робіт у не житлових приміщеннях багатоквартирних будинків:
вул. Сталеварів, 10
вул. Сталеварів, 16
вул. Сталеварів, 23
вул. Сталеварів, 25
вул. Сталеварів, 17
пр. Металургів, 8
вул. Горького, 159
вул. Кругова, 154
вул. Добролюбова, 5
пр. Леніна, 189
пр. Леніна, 139
пр. Леніна, 228
пр. Леніна, 224
Внести на наступну сесію конкретні пропозиції стосовно звернень громадян, які мешкають у цих будинках.
5. Управлінню житлового господарства (Чернеченко М.Г.) прийняти заходи для ремонту несучих конструкцій та фундаменту у буд. №22 по пр. Леніна, зруйнованих орендарем.
6. Встановити, що узгодження із власником (власниками) будинку, споруд та приватизованих квартир на проведення ремонтних та будівельних робіт здійснюється у відповідності до діючих Правил забудови м. З апоріжжя.
Питання про надання в оренду чи приватизацію допоміжних приміщень має проводитись шляхом по квартирного опитування чи прийняття рішення на загальних зборах мешканців будинків.
7. Завершити роботу Тимчасової контрольної комісії ради для здійснення контролю за використанням не житлових та допоміжних приміщень, розташованих у підвалах багатоквартирних будинків.
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Баздирєва В.Г., постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.), та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Саатов Д.М.).

 

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення