Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30/11/2007

Рішення міської ради від 30.11.2007 № 22 «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.05 № 9 „Про місцевий збір за видачу дозволів на розміщення об’єктів торгівлі та сфери послуг на території м. Запоріжжя”»

Керуючись Декретом Кабінету Міністрів України від 20.05.93 № 56-93 „Про місцеві податки і збори”, з метою приведення існуючого Положення у відповідність до чинного законодавства, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
Пункт 4 розділу ІІІ „Положення про місцевий збір за видачу дозволів на розміщення об\'єктів торгівлі та сфери послуг на території м. Запоріжжя”, затвердженого рішенням міської ради від 23.12.05 № 9 «Про місцевий збір за видачу дозволів на розміщення об\'єктів торгівлі та сфер послуг на території м. Запоріжжя” викласти в такій редакції: „Для суб\'єктів підприємницької діяльності, які здійснюють виїзну та лоткову торгівлю плодоовочевою та ягідною продукцією, вирощеною на Україні, баштанними культурами та картоплею, хот-догами, морозивом, безалкогольними напоями на розлив ставка місцевого збору складає 20 % від одного неоподаткованого мінімуму доходів громадян на день, або 6 неоподаткованих мінімумів доходів громадян на місяць”.


Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення