Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30/11/2007

Рішення міської ради від 30.11.2007 № 21 «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя цілісного майнового комплексу дошкільного навчального закладу №247 відкритого акціонерного товариства «Запоріжжяобленерго»»

На підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення ВАТ «Запоріжжяобленерго», враховуючи рішення Наглядової ради зазначеного товариства (протокол №17 від 11.09.2007), Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя цілісного майнового комплексу дошкільного навчального закладу №247 по вул. Дев\'ятого травня, 1, який належить на праві колективної власності відкритому акціонерному товариству «Запоріжжяобленерго».
2. Управлінню комунальної власності міської ради та управлінню освіти і науки міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя цілісного майнового комплексу дошкільного навчального закладу №247, який розташований за адресою: вул. Дев\'ятого травня, 1.
3. Створити дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №247 «Грибочок» Запорізької міської ради Запорізької області.
4. Управлінню освіти і науки Запорізької міської ради підготувати та зареєструвати в установленому законодавством порядку Статут зазначеного дошкільного навчального закладу.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С., Гриценка В.В., та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

 

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення