Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30/11/2007

Рішення міської ради від 30.11.2007 № 15 «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності міста житлового будинку по вул. 8 Березня, 184»

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні” та „Про передачу об\'єктів права державної та комунальної власності”, враховуючи звернення арбітражного керуючого відкритого акціонерного товариства „Запорізький комбінат хлібопродуктів” від 07.05.2007 №15, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати згоду на прийняття до комунальної власності міста житлового будинку по вул. 8 Березня, 184.
2. Управлінню житлового господарства міської ради та управлінню комунальної власності міської ради здійснити прийняття до комунальної власності міста Запоріжжя житлового будинку по вул. 8 Березня, 184 від відкритого акціонерного товариства „Запорізький комбінат хлібопродуктів” після виконання умов „Положення про порядок передачі в комунальну власність загальнодержавного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні, установ та організацій”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.11.95 №891.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин.

 

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення