Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/11/2007

Рішення виконавчого комітету від 23.11.2007 № 472 «Про виділення коштів на фінансування робіт по ліквідації наслідків стихійного лиха та упередження аварійних ситуацій»

Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2005 №50 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у міському бюджеті на попередження та ліквідацію надзвичайних ситуацій, наслідків стихійного лиха та забезпечення життєдіяльності міста (зі змінами й доповненнями), протоколу засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 03.08.2007 №10 та з метою ліквідації надзвичайної ситуації природного характеру на прибудинкових територіях закладів освіти міста виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню освіти і науки міської ради (Секиринський Д.О.):
1.1. За рахунок коштів загального фонду міського бюджету, передбачених по КФКВ 210105 на запобігання та ліквідацію надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха, провести видатки на виконання робіт по видаленню дерев після буревію та упередження аварійних ситуацій у сумі 50000 грн. (п\'ятдесят тисяч гривень) згідно з затвердженим кошторисом.
1.2. Здійснювати контроль за цільовим використанням коштів, щомісячно інформувати виконавчий комітет міської ради, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради та надавати звітність до фінансового управління міської ради.
2. Видатки здійснювати згідно з Законом України «про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти» зі змінами та доповненнями.
3. Контроль завиконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.



Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення