Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/11/2007

Рішення виконавчого комітету від 23.11.2007 № 474 «Про внесення змін до рішень виконавчого комітету міської ради від 13.03.2003 №57, від 28.11.2005 №420/2»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 13.03.2003 №57 «Про контроль за організацією обслуговування підприємствами міського пасажирського транспорту окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд»:
1.1. Пункт 7 Порядку контролю обліку пасажирськими перевізниками кількості безкоштовно перевезених громадян, які мають пільги на проїзд в міському транспорті викласти в наступній редакції: «управлінню транспорту та зв\'язку міської ради, щомісячно, до 5-го числа наступного за звітним, надавати головним розпорядникам бюджетних коштів по здійсненню компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян інформацію щодо виконання підприємствами перевізниками «Порядку обліку пасажирськими перевізниками кількості безкоштовно перевезених громадян, які мають пільги на проїзд в міському транспорті».
1.2. В пункті 2 Порядку розрахунку компенсації за проїзд громадян, які мають пільги на проїзд в міському транспорті замість слів «...управління праці та соціального захисту населення міської ради...» читати «...головним розпорядникам бюджетних коштів по здійсненню компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян...».
2. Внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 28.11.2005 №420/2 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 13.03.2003 №57 «Про контроль за організацією обслуговування підприємствами міського пасажирського транспорту окремих категорій громадян, які мають пільги на проїзд»:
2.1. В пункті 3 замість слів: «Управлінню праці та соціального захисту населення міської ради...» читати «Головним розпорядникам бюджетних коштів по здійсненню компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян...».
2.2. В абзаці 2 пункту 1.8 замість слів «Управління праці та соціального захисту населення міської ради...» читати «Головні розпорядники бюджетних коштів по здійсненню компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян...».
2.3. В пункті 1.10 замість слів «... та управління праці та соціального захисту населення міської ради...» читати «та головному розпоряднику бюджетних коштів по здійсненню компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян».
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

 

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення