Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/10/2007

Рішення виконавчого комітету від 25.10.2007 № 418 «Про роботу комунального підприємства «Преса»»

Комунальне підприємство «Преса» зареєстровано в грудні 1998 року. Основною діяльністю підприємства є задоволення споживацького попиту населення міста в друкованих джерелах масової інформації – розповсюдження періодичної газетно-журнальної продукції, інших друкованих видань та супутніх товарів: канцелярські, шкільно-письмові та інші товари.
Торгова мережа підприємства складає 126 кіосків.
На підприємстві працює 215 чоловік. Середня заробітна плата за 9 місяців 2007 року становить 738 грн. Заборгованість по заробітній платі відсутня.
За результатами виробничої діяльності КП «Преса» загальна сума доходів за 9 місяців роботи склала 10614,8 тис. грн., витрати підприємства – 10455,6 тис. грн., в тому числі, собівартість реалізованої продукції – 7948,6 тис. грн. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року витрати збільшились на 1296,7 тис. грн., доходна частина – на 13%, а витратна частина – на 14,2%.
Фінансовий результат виробничої діяльності КП «Преса» за 9 місяців 2007 року складає прибуток в сумі 159,2 тис. грн.
Зменшення чистого прибутку на 74,1 тис. грн. за 9 місяців 2007 року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року виникло внаслідок зростання мінімальної заробітної плати та відрахувань в соціальні фонди, зростання вартості палива, електроенергії, матеріалів, збільшення собівартості реалізованої продукції.
Перспективи розвитку підприємства полягають у розширенні мережіф кіосків на зупинкових комплексах, покращенні матеріально-технічної бази підприємства, переоснащенні стрічковими транспортерами.
З метою задоволення попиту населення КП «Преса» постійно розширює асортимент друкованої продукції, проводить вивчення споживацького попиту, а також, дослідження торгової мережі по реалізації періодичних видань і іншої друкованої продукції.
Розглянувши звіт керівника комунального підприємства «Преса» Шевцової О.І. та довідку управління транспорту та зв'язку міської ради про роботу комунального підприємства «Преса», виконавчий комітет Запорізької міської рад
ВИРІШИВ:
1. Прийняти до відома звіт керівника комунального підприємства «Преса» Шевцової О.І. і визнати роботу підприємства за 9 місяців 2007 року задовільною.
2. Управлінню транспорту та зв'язку міської ради (Костюченко Л.А.) та головному економічному управлінню (Новак Н.В.) здійснювати постійний контроль за фінансово-господарською діяльністю комунального підприємства «Преса».
3. Директорові КП «Преса» Шевцовій О.І. забезпечити розширення мережі кіосків на зупинкових комплексах, покращення матеріально-технічної бази підприємства, переоснащення стрічковими транспортерами.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

 

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення