Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/11/2007

Рішення виконавчого комітету від 23.11.2007 № 488 «Про використання нежитлових приміщень в багатоповерхових житлових будинках розташованих на території м. Запоріжжя»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про планування та забудову територій», на підставі вимог ДБН В.2.2-15-2005 «Житлові будинки. Основні положення», з метою забезпечення життєстверджуючих умов мешкання власникам та наймачам квартир, розташованих у багатоповерхових будинках, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Головам районних адміністрацій міської ради, управлінню житлового господарства міської ради, управлінню комунальної власності міської ради, міській санітарно-епідеміологічній станції заборонити узгодження та виділення нежитлових приміщень, розташованих у багатоповерхових житлових будинках, під розміщення установ, що надають ритуальні послуги (похоронні бюро, салони з продажу ритуальної символіки, пункти з прийому замовлень на здійснення ритуальних послуг).
2. Рекомендувати керівникам підприємств та організацій всіх видів та форм власності, які мають у своєму віданні багатоповерхові житлові будинки на території м. Запоріжжя, не передавати в оренду нежитлові приміщення під ритуальні послуги (похоронні бюро, салони з продажу ритуальної символіки, пункти з прийому замовлень на здійснення ритуальних послуг).
3. Головному управлінню архітектури та містобудування міської ради не погоджувати питання реконструкції нежитлових приміщень, які розташовані у багатоповерхових житлових будинках, під розміщення установ, що надають ритуальні послуги (похоронні бюро, салони з продажу ритуальної символіки, пункти з прийому замовлень на здійснення ритуальних послуг).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

 

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення