Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

17/10/2007

Рішення міської ради від 17.10.2007 № 36 «Про надання згоди ВАТ «Запоріжсталь» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вул.. Набережної (біля дитячого оздоровчого табору «Орлятко») для розташування паркової зони»

Розглянувши подане до міської ради клопотання відкритого акціонерного товариства «Запорізький металургійній комбінат «Запоріжсталь» з приводу оформлення земельної ділянки в районі вул. Набережної (біля дитячого оздоровчого табору «Орлятко»), керуючись Земельним кодексом України та Постановою Кабінету Міністрів від 26.05.04 №677 «Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати відкритому акціонерному товариству «Запорізький металургійний комбінат «Запоріжсталь» згоду на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 4,7439 га в районі вул. Набережної (біля дитячого оздоровчого табору «Орлятко») для розташування паркової зони.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М., постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення