Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

17/10/2007

Рішення міської ради від 17.10.2007 № 39 «Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 28.04.2007 №31 „Про затвердження і введення в дію річних ставок орендної плати за використання нерухомого майна комунальної власності м.Запоріжжя”»

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи звернення орендарів майна права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя - бюджетних організацій, які є суб'єктами права державної власності та спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області, а також враховуючи рекомендації адміністративної колегії Запорізького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 11.07.2007 №04/23-рк, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Встановити у 2007 році для бюджетних організації, які є суб'єктами права державної власності та спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області, річну плату за оренду нерухомого та іншого окремого індивідуально визначеного майна в розмірі 1 гривні.
2. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 28.04.2007 №31 „Про затвердження і введення в дію річних ставок орендної плати за використання нерухомого майна комунальної власності м.Запоріжжя”, а саме:
- в додатку до рішення примітку викласти у такій редакції:
„Примітка. Для бюджетних організацій, які є суб'єктами права державної власності та спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області, з 01.01.2008 застосовуються орендні ставки відповідно до мети використання орендованого нерухомого майна встановленим даним рішенням”;
- виключити з додатку до рішення пункт, яким встановлено для служб Державного Ощадного Банку України орендну ставку у розмірі 20% до вартості нерухомого майна, визначеної шляхом незалежної оцінки.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

 

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення