Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

17/10/2007

Рішення міської ради від 17.10.2007 № 41 «Про скасування рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.07.2002 №224/2 „Про передачу в користування благодійному фонду „Християнський центр реабілітації” будівель та споруд по вул. Союзній, 67а”»

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про оренду державного та комунального майна”, Цивільним кодексом України, на виконання Законів України „Про соціальну адаптацію осіб, які відбули покарання у виді обмеження волі на певний строк” та „Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, на виконання п.25 заходів обласної Програми соціальної адаптації бездомних громадян та осіб звільнених з місць позбавлення волі на 2006-2009 роки, яка затверджена рішенням Запорізької обласної ради від 30.11.2006 №10 „Про необхідність закладів реінтеграції для осіб без постійного місця проживання в зимовий період”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Скасувати рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.07.2002 №224/2 „Про передачу в користування благодійному фонду „Християнський центр реабілітації” будівель та споруд по вул.  Cоюзній, 67а”.
2. Управлінню комунальної власності Запорізької міської ради (Теслюк В.Я.), відділу освіти Заводської районної адміністрації Запорізької міської ради (Кінінєєв В.Г.) відповідно до вимог чинного законодавства здійснити заходи щодо дострокового розірвання договору користування від 11.04.2003 №13 будівлі та споруди по вул. Союзній, 67а.
3. Після виконання п.2 цього рішення виконавчому комітету Запорізької міської ради в установленому чинним законодавством порядку передати за договором позички ½ частини будівлі (літ. А-2) по вул. Союзній, 67а благодійному фонду „Християнський центр реабілітації” для ведення статутної діяльності та ½ частини будівлі (літ.А-2) по вул. Союзній, 67а передати за договором позички Запорізькій благодійній установі „Центр Соціальної Адаптації „Ваша Надія” для ведення статутної діяльності, тимчасово до 01.07.2008.
4. Після зазначеного терміну з 01.07.2008 поновити договір позички об'єкта права комунальної власності по вул. Союзній, 67а в цілому з благодійним фондом „Християнський центр реабілітації”.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С., Гриценка В.В., постійну комісію Запорізької міської ради по охороні здоров'я та соціальному захисту населення (Денщикові І.О.) та постійну комісію Запорізької міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності та правопорядку (Гунько В.В.).


Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення