Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/09/2007

Рішення виконавчого комітету від 27.09.2007 № 376 «Про затвердження розпоряджень голів районних адміністрацій міської ради з питань закріплення за підприємствами, організаціями та установами територій для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо – зимовий період 2007 – 2008 років»

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням міської ради від 13.06.2007 №10 „Про Правила благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші в м. Запоріжжі” та з метою забезпечення безперебійного руху всіх видів міського пасажирського транспорту в період снігопадів і ожеледиці, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Затвердити розпорядження голів районних адміністрацій міської ради:
Жовтневої – від 27.07.2007 №1020р “Про закріплення за підприємствами, організаціями та установами району територій для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо-зимовий період 2007-2008 років” (додається).
Заводської – від 26.07.2007 №1003р “Про закріплення за підприємствами, організаціями та установами району територій для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо-зимовий період 2007-2008 р.р.” (додається).
Комунарської – від 27.07.2007 №2120р “Про заходи по боротьбі зі сніговими заметами та ожеледицею в осінньо-зимовий період 2007/2008 років” (додається).
Ленінської – від 27.06.2007 №2391р “Про підготовку до осінньо-зимового періоду 2007-2008 років” (додається).
Орджонікідзевської – від 03.08.2007 №988р “Про закріплення за підприємствами, організаціями та установами району дільниць шляхів та маршрутів міського транспорту для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо – зимовий період 2007 – 2008 р.р.” (додається).
Хортицької – від 18.06.2007 №1998р “Про закріплення за підприємствами, організаціями та установами територій для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо–зимовий період 2007–2008 р.р.” (додається).
Шевченківської – від 25.07.2007 №2585р “Про закріплення за підприємствами, організаціями та установами територій для очищення від снігових заметів, ожеледиці та посипці сипучими матеріалами в осінньо–зимовий період 2007-2008 р.р.” (додається).
2.Створити міський штаб для оперативного керівництва роботами по боротьбі із сніговими заметами та ожеледицею у складі:
Грищенко В.Ф. - перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальник штабу;
Дорофеєв О.М. - начальник управління комунального господарства міської ради, заступник начальника штабу;
Чернеченко М.Г. - начальник управління житлового господарства міської ради, заступник начальника штабу.
Члени штабу:
Барац М.С. - заступник начальника Запорізького міського управління УМВС України в Запорізькій області (за зго дою);
Близнюк В.Д. - заступник голови Ленінської районної адміністрації міської ради;
Глущенко М.Г. - заступник голови Хортицької районної адміністрації міської ради;
Дронов С.М. - начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради;
Журавльов Ю.В. - заступник голови Жовтневої районної адміністрації міської ради;
Кобиляцький В.В. - заступник голови Шевченківської районної адміністрації міської ради;
Кусаков В.О. - начальник міжрайонного відділу Державної автомобільної інспекції №2 при УМВС України в Запорізькій області (за згодою);
Мамяко В.М. - заступник голови Заводської районної адміністрації міської ради;
Семеніков С.І. - начальник міжрайонного відділу Державної автомобільної інспекції №1 при УМВС України в Запорізькій області (за згодою);
Хоцький В.І. - заступник голови Орджонікідзевської районної адміністрації міської ради;
Шанін А.С. - начальник міжрайонного відділу Державної автомобільної інспекції №3 при УМВС України в Запорізькій області (за згодою);
Яковенко В.В. - заступник голови Комунарської районної адміністрації міської ради.
3.Надати право міському штабу у випадках стихійного лиха, пов'язаного із сніговими заметами та ожеледицею, залучати від будівельних управлінь, автогосподарств, підприємств та організацій усіх форм власності необхідну кількість робочої сили, автомашин, дорожньої і спеціальної снігоприбиральної техніки, інших необхідних механізмів.
4.Управлінню комунального господарства міської ради здійснювати оплату за виконані обсяги робіт по зимовому утриманню доріг комунальним та іншим підприємствам, з якими укладено договори, в межах бюджетних асигнувань.
5.Головам районних адміністрацій міської ради:
5.1.Здійснювати фінансування робіт по зимовому утриманню доріг за рахунок виділених асигнувань комунальним та іншим підприємствам, з якими укладено договори;
5.2.До 15.10.2007 провести нараду з керівниками підприємств, які залучені до прибирання закріплених шляхів;
5.3.До 02.11.2007 укласти договори з підприємствами, організаціями та установами на виконання робіт по очищенню та посипці сипучими матеріалами закріплених територій.
6. Спільно з міжрайонними відділами Державної автомобільної інспекції 1, 2, 3 при УМВС України в Запорізькій області до 12.11.2007 провести перевірку готовності снігоприбиральної техніки на комунальних, промислових підприємствах, організаціях, відомствах, комунальних підприємствах “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №1-11, №13” та надати інформацію до виконкому міської ради.
7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та голів районних адміністрацій міської ради.

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф. Грищенко

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення