Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26/05/2008

Рішення виконавчого комітету від 26.05.2008 № 214 «Про затвердження акта щодо відшкодування збитків сільськогосподарського виробництва КСП „Запоріжзеленгосп” Запорізької обласної ради»

На виконання рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.12.2005 №489/142 „Про створення комісії по визначенню та відшкодуванню збитків власників землі та землекористувачів” виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити акт щодо відшкодуванню збитків сільськогосподарського виробництва комунальному сільськогосподарському підприємству „Запоріжзеленгосп” Запорізької обласної ради.
2. Зобов'язати товариство з обмеженою відповідальністю „САЛОН-МАГАЗИН „АЛЕКО” (Зімін П.С., м. Київ, вул. Першого Травня, 1-А):
2.1. Відшкодувати в установленому порядку комунальному сільськогосподарському підприємству „Запоріжзеленгосп” Запорізької обласної ради збитки сільськогосподарського виробництва у сумі 603,4 тис. грн., що пов'язані з вилученням земельної ділянки по трасі Харків-Сімферополь.
2.2. Перерахувати кошти у повному обсязі у місячний термін після прийняття рішення Запорізької міської про передачу земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю „САЛОН-МАГАЗИН „АЛЕКО”.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення