Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26/05/2008

Рішення виконавчого комітету від 26.05.2008 № 215 «Про створення Координаційної ради з питань розвитку рекреаційно-курортного комплексу та туризму при виконавчому комітеті Запорізької міської ради, затвердження її складу та Положення про неї»

Керуючись Законами України „Про туризм”, „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про курорти”, рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.01.2008 №36 „Про затвердження Програми комплексного розвитку інфраструктури туризму „Місто Запоріжжя – туристичне місто” в м. Запоріжжя до 2010 року” та з метою подальшого розвитку туристичної та курортної галузі м. Запоріжжя виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити склад Координаційної ради з питань розвитку рекреаційно-курортного комплексу та туризму при виконавчому комітеті Запорізької міської ради (додається).
2. Затвердити Положення про Координаційну раду з питань розвитку рекреаційно-курортного комплексу та туризму при виконавчому комітеті Запорізької міської ради (додається).
3. Головам районних адміністрацій міської ради:
3.1. Створити районні ради по координуванню туристичної та курортної діяльності.
3.2. Провести роботу стосовно розвитку рекреаційно-курортного комплексу і туризму та проінформувати виконавчий комітет Запорізької міської ради до 09.06.2008 про виконану роботу.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Додатки до рішення виконавчого комітету від 26.05.2008 №215 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення