Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26/05/2008

Рішення виконавчого комітету від 26.05.2008 № 206 «Про стан роботи зі зверненнями громадян в головному управлінні архітектури та містобудування Запорізької міської ради»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», враховуючи рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 03.05.2007 №151 «Про удосконалення стилю, форм і методів роботи головного управління архітектури та містобудування міської ради», розглянувши інформацію про стан роботи зі зверненнями громадян у головному управлінні архітектури та містобудування міської ради, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Інформацію про про стан роботи зі зверненнями громадян у головному управлінні архітектури та містобудування міської ради прийняти до відома (додається).
2. Відзначити позитивну динаміку в організації роботи зі зверненнями громадян в головному управлінні архітектури та містобудування міської ради.
3. Головному управлінню архітектури та містобудування міської ради (Трубін В.П.):
3.1. Попередити головних спеціалістів, районних архітекторів про персональну відповідальність за своєчасний та якісний розгляд звернень громадян.
3.2. Забезпечити щоквартальне проведення аналізу та узагальнення матеріалів за результатами розгляду звернень громадян.
3.3. Вжити заходи по удосконаленню системи комп'ютерного обліку звернень громадян.
3.4. З метою підвищення якості розгляду звернень громадян, а також прийняття обгрунтованих рішень, впровадити у роботу новітні інформаційні технології та відповідні бази даних.
3.5. Запровадити механізми оптимізації роботи зі зверненнями громадян для усунення дублювання та дотримання термінів розгляду.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення