Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

14/09/2007

Рішення виконавчого комітету від 14.09.2007 № 369 «Про надання житла в новобудові по вул. Алмазній, 67 для відселення мешканців із ветхих житлових будинків Заводського району»

Розглянувши висновки комісії, створеної розпорядженням міського голови від 03.09.2007 №831р “Про створення комісії по визначенню будинків, мешканці яких підлягають першочерговому відселенню” та враховуючи, що завершилося спорудження будинку по вул. Алмазній, 67, фінансування якого здійснювалося за рахунок цільових коштів для відселення мешканців із ветхих та непридатних для проживання будинків Заводського району, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Надати квартири по вул. Алмазній, 67 для відселення мешканців із ветхих та непридатних до проживання будинків згідно з додатком №1.
2. Надати квартири по вул. Алмазній, 67 мешканцям ветхих будинків, яким житлова площа надається для тимчасового покращення житлових умов згідно з додатком №2.
3. Відділу з обліку та розподілу житлової площі міської ради (Солодухіна Л.В.) оформити ордери згідно з додатками №1, 2.
4. Управлінню комунальної власності міської ради (Теслюк В.Я.) здійснити заходи щодо прийняття до комунальної власності міста житла, що перебуває у приватній власності фізичних осіб, яким поліпшуються житлові умови згідно з додатком №3.
5. Управлінню житлового господарства міської ради (Чернеченко М.Г.) підготувати обґрунтовані розрахунки витрат на знесення вивільнених ветхих житлових будинків до фінансового управління міської ради (Малиш В.І.) для підготування пропозиції щодо джерела фінансування зазначених робіт.
6. Комунальному підприємству “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №4” після відселення в установленому законом порядку, громадян з ветхих будинків, здійснити їх списання, виконати заходи по їх демонтажу та погашенню державної реєстрації.
7. Контроль за виконанням покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Міський голова Є. Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення