Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29/08/2007

Рішення міської ради від 29.08.2007 № 76 «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 28.03.2007 №24 «Про затвердження «Програми будівництва житлових будинків у селищі Павло-Кічкас для відселення з ветхих будинків на період 2007-2017 роки в м. Запоріжжі»»

З метою вдосконалення «Програми будівництва житлових будинків у селищі Павло-Кічкас для відселення з ветхих будинків на період 2007-2017 роки в м. Запоріжжі», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти», Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни та доповнення до рішення міської ради від 28.03.2007 №24 «Про затвердження «Програми будівництва житлових будинків у селищі Павло-Кічкас для відселення з ветхих будинків на період 2007-2017 роки в м. Запоріжжі» (зі змінами та доповненнями):
1.1. Доповнити рішення п.4 «Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» проводити тендери на виявлення генерального підрядника на проектування і будівництво житлових будинків у сел. Павло-Кічкас для відселення з ветхих будинків».
1.2. Пункт 4 рішення вважати пунктом 5.
1.3. Розділ 4 «Програми будівництва житлових будинків у селищі Павло-Кічкас для відселення з ветхих будинків на період 2007-2017 роки в м. Запоріжжі» «Основні напрямки і типові технології енергозбереження, які доцільно впроваджувати» викласти в новій редакції: «Проектами будинків, які споруджуються та будуть запроектовані, повинні бути застосовані енергозберігаючі технології і конструкції, які забезпечують максимально вигідні ціни для соціального житла, та відповідають діючим нормам у будівництві. При будівництві будинків встановлювати, лічильники, електроенергії, газу, гарячої та холодної води, виконувати роботи по підключенню інженерних мереж з тепло-водополстачання».
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф., та постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів. (Великий В.І.)

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення