Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29/08/2007

Рішення міської ради від 29.08.2007 № 27 «Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 09.06.2004 №26 «Про затвердження переліку об’єктів права комунальної власності, які не підлягають приватизації»»

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про приватизацію державного майна», «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)», враховуючи протокол №3 засідання конкурсної комісії на право оренди об'єкту комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя по вул.. Гоголя, 157, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1.   Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 09.06.2004 №26 «Про затвердження переліку об'єктів права комунальної власності, які не підлягають приватизації», а саме: доповнити перелік об'єктів права комунальної власності м. Запоріжжя, які не підлягають приватизації пунктами 9, 10, 11:
9. Будівля (літ.А-2), споруда (літ.Б) та навіси (літ.В,Г) по пр. Маяковського, 3б.
10. Будівля кафе (літ.А), артзал (літ.Б), кіоск сувенірів (літ.Б¹) та навіс (літ.Е), які розташовані на території історико-культурного центру «Запорізький дуб» по вул. Тараса Бульби, 14.
11. Будівля (літ. А-2), споруди (літ. Б,В,Г,Д) по вул. Гоголя, 157.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин. (Таран Р.О.)

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення