Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29/08/2007

Рішення міської ради від 29.08.2007 № 66 «Про надання пільги по платі за землю комунальному закладу «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради»

Розглянувши звернення комунального закладу «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради з питання надання пільги по платі за землю у 2007 році, висновки фінансового управління Запорізької міської ради і фінансового управління Ленінської районної адміністрації Запорізької міської ради та керуючись статтею 12 Закону України «Про плату за землю», Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати пільгу по платі за землю комунальному закладу «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради на період з наступного місяця після прийняття рішення до 31 грудня 2007 року в частині платежів до бюджету міста (75,0 відсотків).
2. Вивільнені кошти внаслідок надання пільги направити на постановку творчих проектів та покращення матеріально-технічної бази.
3. Зобов'язати комунальний заклад «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради щоквартально надавати фінансовому управлінню Ленінської районної адміністрації Запорізької міської ради дані про фінансово-господарську діяльність та обґрунтовану інформацію про використання коштів, вивільнених від надання пільги.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І. та постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку бюджету та фінансів. (Великий В.І.)

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення