Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29/08/2007

Рішення міської ради від 29.08.2007 № 5 «Про створення спільного підприємства»

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі Договору про спільну діяльність та заснування спільного підприємства від 15.08.2007, з метою введення в дію на території м. Запоріжжя сучасного комплексу з переробки відходів, встановлення стратегічних партнерських стосунків з досвідченими національними та інтернаціональними фірмами у сфері переробки відходів закритого циклу, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати згоду комунальному підприємству «Запорізьке комунальне автотранспортне підприємство 082801 «Комунсантрансекологія» на створення спільного підприємства з іноземними інвестиціями.
2. Доручити виконавчому комітету Запорізької міської ради розробити та затвердити статут спільного підприємства в установленому законодавством порядку.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Баздирєва В.Г.

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення