Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29/08/2007

Рішення міської ради від 29.08.2007 № 63 «Про надання пільги по платі за землю на 2007 рік комунальному закладу «Запорізький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. В.Г. Магара» Запорізької обласної ради»

Розглянувши звернення комунального закладу «Запорізький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. В.Г. Магара» Запорізької обласної ради з питання надання пільги по платі за землю на 2007 рік, висновок фінансового управління міської ради та керуючись частиною 4 статті 12 Закону України «Про плату за землю», Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати пільгу по платі за землю комунальному закладу «Запорізький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. В.Г. Магара» Запорізької обласної ради на період з наступного місяця після прийняття рішення до 31 грудня 2007 року в частині платежів, які зараховуються до бюджету міста (75,0 відсотків), за винятком платежів за землю, що передана в оренду.
2. Вивільнені внаслідок надання пільги кошти направити на постановку нових творчих проектів і покращення матеріально-технічної бази.
3. Зобов'язати комунальний заклад «Запорізький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. В.Г. Магара» Запорізької обласної ради щоквартально надавати фінансовому управлінню Жовтневої районної адміністрації міської ради дані про фінансово-господарську діяльність підприємства (баланс та звіт про фінансові результати) та обґрунтовану інформацію про фактичне використання коштів, вивільнених від надання пільги.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на голову Жовтневої районної адміністрації Вайтаника К.О., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І., комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів. (Великий В.І.)

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення