Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29/08/2007

Рішення міської ради від 29.08.2007 № 42 «Про внесення змін до містобудівної документації щодо розміщення багатофункціонального комплексу громадського призначення з організацією міської площі по вул. Сорок років Радянської України/вул. Лермонтова»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі ст. 20 Земельного Кодексу України про повноваження органів місцевого самоврядування щодо встановлення та зміни цільового призначення земель, враховуючи вимоги ст. 3 ДБН Б.1.1-4-2002 «Склад, зміст, порядок розробки, погодження та затвердження містобудівного обґрунтування» щодо порядку погодження та затвердження містобудівного обґрунтування внесення змін до містобудівної документації, враховуючи погодження Українського державного науково-дослідного інституту проектування міст «ДНІПРОМІСТО» щодо внесення змін до містобудівної документації, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни до містобудівної документації щодо розміщення багатофункціонального комплексу громадського призначення з організацією міської площі по вул. Сорок років Радянської України / вул. Лермонтова з подальшою реконструкцією та відтворенням існуючого скверу, організацією підземної торгово-розважальної зони.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченко С.М. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсам, приватизації та земельних відносин. (Таран Р.О.)

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення