Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29/08/2007

Рішення міської ради від 29.08.2007 № 43 «Про внесення змін до «Положення про порядок проведення конкурсів на право забудови земельних ділянок на території міста Запоріжжя», затвердженого Запорізької міської ради від 30.11.2005 №22»

Керуючись Земельним Кодексом України та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою більш ефективної організації проведення конкурсів на право засвоєння земельних ділянок, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни до розділу 3 «Положення про порядок проведення конкурсів на право забудови земельних ділянок на території міста Запоріжжя», затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 30.11.2005 №22, виклавши його у новій редакції, а саме:
«...3.1. Робочі засідання конкурсної комісії проводяться у відповідності із принципами гласності, відкритості та прозорості за наявності 2/3 від загального складу комісії. Безпосередньо обговорення та прийняття рішення може проводитись як в закритому, так і у відкритому режимі, про що на початок робочого засідання приймається рішення відкритим голосуванням простою більшістю голосів.
3.2. Голова комісії підтверджує, що усі надані до конкурсу конверти збережені та запечатані.
3.3. Конкурс проводиться у ІІ тури.
3.4. За рішенням конкурсної комісії визначається переможець І-го туру конкурсу, пропозиції якого оголошуються на відкритим засіданні конкурсної комісії іншим учасникам конкурсу.
3.5. Протягом тижня зацікавлені учасники конкурсу надають до конкурсної комісії додаткові пропозиції у запечатаних конвертах.
3.6. На повторному засіданні конкурсної комісії визначається переможець ІІ туру конкурсу.
3.7. Рішення про вибір переможця конкурсу приймається при наявності не менше ніж 2/3 голосів присутніх членів комісії.
3.8. Конкурс вважається таким, що не відбувся, коли:
- до закінчення строку подання заяв не надійшло жодної заяви;
- ні одна з поданих пропозицій не відповідає умовам конкурсу
3.9. У випадку, коли юридична особа, допущена до конкурсу, є єдиним учасником і її пропозиції відповідають всім умовам конкурсу, комісія може визнати її як переможця конкурсу.
3.10. Комісія має право відкласти винесення остаточного рішення щодо переможця конкурсу, запросивши необхідні експертні висновки.
3.11. Рішення комісії оформлюється протоколом, який підписується всіма присутніми членами конкурсної комісії.
3.12. Переможцю конкурсу надається витяг з протоколу конкурсної комісії.
3.13. Переможець конкурсу сплачує вартість виконання матеріалів погодження місця розташування об'єкту.
3.14. Подальше оформлення права користування земельною ділянкою, яка була об'єктом конкурсу та стосовно якої визначений переможець, проводиться згідно чинного законодавства, враховуючи вимоги Земельного Кодексу України та відповідно «порядку регулювання земельних відносин в м. Запоріжжі»...»
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин. (Таран Р.О.)

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення