Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29/08/2007

Рішення міської ради від 29.08.2007 № 72 «Про видачу та погодження дозвільних документів»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою уникнення можливого порушення прав, свобод та законних інтересів територіальної громади міста Запоріжжя, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Виконавчому комітету, районним адміністраціям, управлінням та відділам Запорізької міської ради, підприємствам, установам та організаціям, що перебувають у комунальній власності, а також іншим виконавчим органам Запорізької міської ради не видавати технічні умови та не погоджувати будь-які дозвільні документи відносно користувачів та власників земельних ділянок, які були орендовані або придбані в період з 15.09.2004 в межах території міста (згідно генерального плану розвитку міста Запоріжжя) без відповідного рішення Запорізької міської ради або рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради, а також відносно осіб, які самовільно зайняли земельні ділянки або самочинно збудували нерухоме майно в межах території міста (згідно генерального плану розвитку міста Запоріжжя).
2. Особам, вказаним в пункті 1 даного рішення, вжити необхідних заходів щодо приведення у відповідність до п. 1 даного рішення раніше виданих технічних умов та раніше погоджених дозвільних документів відносно користувачів та власників земельних ділянок, які були орендовані або придбані в період з 15.09.2004 в межах території міста (згідно генерального плану розвитку міста Запоріжжя) без відповідного рішення Запорізької міської ради або рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради, а також відносно осіб, які самовільно зайняли земельні ділянки або самочинно збудували нерухоме майно в межах території міста (згідно генерального плану розвитку міста Запоріжжя).
3. Рекомендувати Запорізьким міським електричним мережам ВАТ «Запоріжобленерго», ВАТ «Запоріжгаз», Державному управлінню екології та природних ресурсів в Запорізькій області, Запорізькій обласній інспекції з охорони пам'ятників історії, археології та культури, Запорізькій державній міській санітарно-епідеміологічній станції, Державній санітарно-епідеміологічній станції Запорізького району, Запорізькому міському управлінню земельних ресурсів, селищним радам та відділам землеустрою Запорізького та Вільнянського районів, а також підприємствам, установам та організаціям, що не перебувають в комунальній власності враховувати у своїй діяльності пункти 1 та 2 даного рішення.
4. Особам, вказаним в пункті 1 даного рішення, ініціювати внесення відповідних змін в документацію, що регулює відносини стосовно видачі технічних умов та погодження дозвільних документів.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенко В.Ф., постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсам, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.) та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (робота галузей міського господарства) (Саатов Д.Н.).

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення