Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29/08/2007

Рішення міської ради від 29.08.2007 № 73 «Про впорядкування використання нежитлових та допоміжних приміщень, розташованих у підвалах багатоквартирних будинків м. Запоріжжя»

З метою вдосконалення порядку приватизації, надання в оренду і використання нежитлових та допоміжних приміщень, розташованих у підвалах багатоквартирних будинків, враховуючи звернення громадян, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1 . Створити тимчасову контрольну комісію ради для здійснення контролю за використанням нежитлових та допоміжних приміщень, розташованих у підвалах багатоквартирних будинків (далі по тексту: Тимчасова комісія).
2. Затвердити склад Тимчасової комісії згідно з додатком 1.
3. Затвердити положення про Тимчасову комісію згідно з додатком 2.
4. Пропозиції та звіт про діяльність Тимчасової комісії, які підготовлені за наслідками роботи, надати міській раді до 01.10.2007.
5. Тимчасово, на термін до 01.10.2007 року, призупинити розгляд на сесіях міської ради та на засіданнях виконавчого комітету міської ради питань про передачу в оренду, продаж чи інші дії, пов'язані із зміною власників нежитлових та допоміжних приміщень, розташованих у підвалах багатоквартирних будинків м. Запоріжжя.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Баздирєва В.Г. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

Міський голова Є.Г.Карташов

 

  Додаток 1
до рішення міської ради
29.08.2007 № 73

С К Л А Д
тимчасової контрольної комісії ради для здійснення контролю за використанням нежитлових та допоміжних приміщень, розташованих у підвалах багатоквартирних будинків

1.  Рекалов Геннадій Олександрович – голова комісії.
2.   Гунько Володимир Васильович – член комісії.
3.   Іванов Андрій Валерійович – член комісії.
4.   Маринюк Людмила Вікторівна – член комісії.
5.   Острянський Віктор Іванович – член комісії.
6.   Петренко Віктор Павлович – член комісії.
7.   Полига Валерій Іванович – член комісії.
8.   Таран Роман Олегович – член комісії.

Секретар ради Ю.В.Каптюх


  Додаток 2
до рішення міської ради
29.08.2007 № 73

ПОЛОЖЕННЯ
про тимчасову контрольну комісію ради для здійснення контролю за використанням нежитлових та допоміжних приміщень, розташованих у підвалах багатоквартирних будинків

1. Тимчасова контрольна комісія ради для здійснення контролю за використанням нежитлових та допоміжних приміщень, розташованих у підвалах багатоквартирних будинків (далі по тексту: Тимчасова комісія) створена згідно до вимог статті 48 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” з метою вдосконалення порядку приватизації, надання в оренду та використання нежитлових та допоміжних приміщень, розташованих у підвалах багатоквартирних будинків м. Запоріжжя.
2. В своїй роботі Тимчасова комісія керується Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішеннями міської ради, цим Положенням.
3. Завданням Тимчасової комісії є вивчення правових, господарських та фінансових наслідків використання переданих в оренду і приватизованих нежитлових та допоміжних приміщень, розташованих у підвалах багатоквартирних будинків.
4. Тимчасова комісія створюється у складі голови комісії та членів комісії.
5. Заступник голови та секретар тимчасової комісії обираються на першому засіданні комісії.
6. Пропозиції щодо складу Тимчасової комісії надаються депутатськими групами та фракціями, а також постійними депутатськими комісіями.
7.   Тимчасова комісія:
- вивчає стан використання нежитлових та допоміжних приміщень, розташованих у підвалах багатоквартирних будинків м. Запоріжжя;
- надає у встановлені строки на розгляд міської ради пропозиції щодо вдосконалення порядку приватизації та передачі в оренду нежитлових та допоміжних приміщень, розташованих у підвалах багатоквартирних будинків.
8. Тимчасова комісія має право:
8.1. Одержувати і перевіряти, відповідно до завдань комісії, нормативні і інші документи (в тому числі фінансові), які прийняті в тому числі органами місцевого самоврядування, необхідні для виконання поставлених завдань.
8.2. Залучати для виконання покладених на неї завдань фахівців і експертів, отримувати відповідні експертні висновки.
9. Члени Тимчасової комісії мають право:
- ознайомлюватися з документами, які розглядаються Тимчасовою комісією;
-   одержувати копії необхідних документів;
-   надавати пропозиції щодо порядку роботи Тимчасової комісії.
10. В разі необхідності за результатами перевірок Тимчасова комісія готує проекти рішень міської ради.
11. Рішення щодо закінчення повноважень Тимчасової комісії приймається сесією міської ради після розгляду звіту про роботу комісії.

Секретар ради Ю.В.Каптюх

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення