Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/08/2007

Рішення виконавчого комітету від 23.08.2007 № 324 «Про затвердження схеми теплопостачання міста Запоріжжя»

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про теплопостачання» та «Про загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2004-2010 роки», генерального плану розвитку міста Запоріжжя, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 15.09.2004 року №4, Програми енергоресурсозбереження на 2007-2010 роки Концерну «Міські теплові мережі», затвердженою рішенням Запорізької міської ради від 31.01.2007 № 46, виходячи з економічної доцільності та господарської необхідності проектування і будівництва нових, розширення та модернізації діючих джерел теплової енергії і теплових мереж, з метою економії паливно-енергетичних ресурсів, впровадження енергозберігаючих технологій, охорони навколишнього середовища, розглянувши пропозиції Концерну «Міські теплові мережі», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити схему теплопостачання міста Запоріжжя з оптимальним поєднанням централізованих і децентралізованих систем теплопостачання, а саме:
1.1. Централізованими системами теплопостачання з урахуванням можливостей діючих котелень та теплових мереж від них по районам міста:
- Комунарський район
котельні по вулицях: Парамонова, 15а; Жасмінная, 5; Оріхівське шосе, 10; Степова, 5; Дослідна станція; Чубанова; Артема, 79а;
- Заводський район
котельні по вулицях: Ушакова, 251; Вроцлавська, 64а; Билкіна, 27а;
- Жовтневий район
котельні по вулицях: Героїв Сталінграду, 2а; Артема, 79а; Гліссерна, 14;
- Орджонікідзевський район
котельня по вулиці Адмірала Рахімова, 4;
- Ленінський район
котельні по вулицях: Щаслива, 2а; Товариська, 47; Металургів, 32; Дніпропетровське шосе, 11; Таганська, 1; Хакаська, 4;
- Шевченківський район
котельні по вулицях: Цитрусова, 9; Карпенка-Карого, 23; Військбуд, 124б;
- Хортицький район
котельня по вулиці Задніпровська, 5;
1.2. Помірно-децентралізованими системами теплопостачання:
- Комунарський район
котельні по вулицях: Складська, 2; Чапаєва, 1б,в; Комсомольська, 13; Новокузнецька, 45; Космічна, 78а;
- Заводський район
котельні по вулицях: Поселкова, 50; Ніжинська, 10; Соснова, 24; Машинна, 117; Економічна, 5;
- Шевченківський район
котельня селища Тепличне.
1.3. Децентралізованими системами теплопостачання житлових будинків селища Креміно та окремо розташованих житлових будинків, при наявності технічних можливостей.
2. З дозволу власників державного, комунального, відомчого житлового фонду, за наявності технічних можливостей, надати змогу переведення централізованих систем теплопостачання до децентралізованих у такому житловому фонді:
2.1. Котеджі;
2.2. Двоповерхові малоквартирні житлові будинки, що мають газоходи.
3. За ініціативи та умови фінансування власником житлового фонду переведення системи опалення до децентралізованих у багатоквартирних будинках здійснювати тільки при проведенні відключення від систем централізованого опалення будинку в цілому (під'їзду, секції).
4. Головному управлінню архітектури та містобудування міської ради, управлінню житлового господарства міської ради, Концерну «Міські теплові мережі» при погодженні проектної документації та наданні дозволів на відключення від мереж централізованого теплопостачання керуватися даним рішенням.
5. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенко В.Ф. та голів районних адміністрацій міської ради.

 

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф.Грищенко
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення