Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/08/2007

Рішення виконавчого комітету від 23.08.2007 № 331 «Про відновлення механізму контролю за дотриманням підприємствами міста заходів, передбачених режимами роботи у випадку несприятливих метеорологічних умов (НМУ)»

У зв'язку зі збільшенням кількості скарг громадян міста на погіршення стану атмосферного повітря під час несприятливих метеорологічних умов та приймаючи до уваги незадовільну екологічну ситуацію в місті Запоріжжі, керуючись Методичними вказівками “Регулювання викидів при несприятливих метеорологічних умовах” РД 52.04.52-85 виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Керівникам підприємств, означених переліком (додається):
1.1. Надати в управління з питань екології міської ради перелік заходів щодо охорони атмосферного повітря при несприятливих метеорологічних умовах (НМУ).
1.2. Надати управлінню з питань екології міської ради в термін до 27.08.2007 затверджений перелік осіб, відповідальних за дотриманням режиму роботи підприємства при НМУ (із зазначенням контактних телефонів).
2. Управлінню з питань екології міської ради забезпечити дійовий контроль підприємств міста щодо дотримання режиму роботи при НМУ.
3. Запорізькому обласному центру по гідрометеорології доводити до відома в управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради і в державну міську санітарно-епідеміологічну станцію інформацію щодо несприятливих метеорологічних умов.
4. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради:
4.1. Доводити інформацію щодо несприятливих метеорологічних умов підприємствам міста згідно з переліком (додається); управлінню з питань екології міської ради; Державній екологічній інспекції в Запорізькій області.
4.2. Щомісяця звітувати про кількість прийнятої та переданої інформації про НМУ в управління з питань екології міської ради і в Державну екологічну інспекцію в Запорізькій області.
5. Державній міській санітарно-епідеміологічній станції в період НМУ проводити виміри в житловій забудові під “факелом” викидів та передавати отримані результати в управління з питань екології міської ради та Державній екологічній інспекції в Запорізькій області.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф.Грищенко

 

  Додаток
до рішення виконавчого
комітету міської ради
23.08.2007 № 331

Перелік
підприємств, на які розповсюджується дія режимів
роботи при несприятливим метеорологічних умовах

1.  Відкрите акціонерне товариство (ВАТ) “Запорізький металургійний комбінат “Запоріжсталь”.
2. ВАТ “Електрометалургійний завод „Дніпроспецсталь” ім. А.М.Кузьміна.
3.  ВАТ “Український графіт”.
4.  ВАТ “Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат”.
5.  ВАТ “Мотор Січ”.
6.  ВАТ “ Запорізький абразивний комбінат”.
7.  Казенне підприємство “Запорізький титано-магнієвий комбінат”.
8. Запорізьке державне підприємство “Кремнійполімер”.
9. ВАТ “Запоріжсклофлюс”.
10.  ВАТ „Запорожкокс”.
11.  ВАТ „Запорізький сталепрокатний завод”.
12.  ВАТ „Запоріжвогнетрив”.
13. Закрите акціонерне товариство з іноземною інвестицією “Запорізький автомобілебудівний завод”.
14. Закрите акціонерне товариство “Біас”.
15. ВАТ “Запорізький кабельний завод”.
16. Закрите акціонерне товариство “Запоріжкран”.

 

Керуючий справами
виконкому ради
О.Я.Урвачова
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення