Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26/07/2007

Рішення виконавчого комітету від 26.07.2007 № 276 «Про тарифи на перевезення пасажирів у автобусах Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс”»

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою забезпечення сталих пасажирських перевезень автобусам Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Встановити з 01.08.2007 тарифи на перевезення пасажирів у автобусах Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс”, що працюють у загальному режимі, у розмірі 75 коп. за одну поїздку, вартість перевезення багажу у розмірі 75 коп. за кожне місце багажу.
2. Фінансовому управлінню міської ради (Малиш В.І.) надати пропозиції по компенсації втрат в зв'язку із різницею у встановленому та розрахунковому тарифах на проїзд в автобусах Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс”.
3. Для аналізу тарифу на перевезення пасажирів у автобусах Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” підприємству щоквартально до 30 числа місяця, наступного за звітнім, подавати звітні матеріали до головного економічного управління міської ради.
4. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та управління з питань транспорту та зв'язку міської ради (Костюченко Л.А.).

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф.Грищенко
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення