Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26/07/2007

Рішення виконавчого комітету від 26.07.2007 № 280 «Про здійснення торговельної діяльності в підприємствах дрібно-роздрібної торговельної мережі з продажу шаурми, хот - догів тощо»

З метою додержання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 15.10.2003 № 1631 „Про затвердження Порядку видачі дозволів Державним комітетом з нагляду за охороною праці та його територіальними органами” (п.12 додатку 1 „Перелік робіт підвищеної небезпеки” та п.13 додатку 2 „Перелік об'єктів, машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки”), Правил безпеки систем газопостачання України, затверджених наказом Держгірпромнагляду від 01.10.1997 № 254, п.7.3.1.1. Правил охорони праці на підприємствах громадського харчування, затверджених наказом Держгірпромнагляду від 25.06.1996 № 107, з урахуванням даних статистики щодо збільшення протягом останнього часу по країні нещасних випадків, пов'язаних з використанням газових балонів при виготовленні продукції власного виробництва в кіосках з продажу шаурми, хот-догів тощо, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню розвитку підприємництва, торгівлі та послуг міської ради, районним адміністраціям міської ради видавати юридичним та фізичним особам, які використовують найману працю, дозвіл на розміщення об'єкта дрібно-роздрібної торгівлі, в якому здійснюється експлуатація газокористувального обладнання для виготовлення шаурми, хот-догів тощо, при умові наявності дозволу територіального управління Держгірпромнагляду по Запорізькій області на експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та голів районних адміністрацій міської ради.

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф. Грищенко
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення