Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26/07/2007

Рішення виконавчого комітету від 26.07.2007 № 281 «Про порядок роботи пересувних пунктів скупки скляної тари»

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про благоустрій населених пунктів”, з метою впорядкування організації роботи пунктів скупки скляної тари, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити Порядок організації роботи пересувних пунктів скупки скляної тари (додається).
2. Суб'єктам господарювання у сфері скупки скляної тари в пересувних пунктах привести свою діяльність у відповідність із зазначеним Порядком.
3. Районним адміністраціям міської ради забезпечити в межах своїх повноважень постійний контроль за дотриманням суб'єктами господарювання вимог Порядку організації роботи пересувних пунктів скупки скляної тари.
4. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради оприлюднити розпорядження в газеті "Запорозька Січ".
5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та голів районних адміністрацій міської ради.

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради

 

В.Ф. Грищенко

  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення виконавчого комітету
міської ради
_ 26.07/2007 № 281 _

ПОРЯДОК
організації роботи пересувних пунктів
скупки скляної тари

1. Цей Порядок визначає організацію роботи пересувних пунктів скупки у населення скляної тари з-під харчових продуктів суб'єктами господарювання, незалежно від форми власності.
2. Суб'єкт господарювання у своїй діяльності повинен дотримуватися Законів України „Про підприємництво”, „Про захист прав споживачів”, Порядку провадження торговельної діяльності та правила торговельного обслуговування населення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.06 № 833, вимог інших законодавчих та нормативних документів, а також цього Порядку.
3. Пересувні пункти скупки скляної тари повинні розміщуватись на твердому покритті, бути обладнані тентовим наметом.
4. Для здійснення скупки скляної тари у населення господарюючий суб'єкт повинен забезпечити наявність необхідної кількості ящикової тари.
5. Пересувні пункти скупки скляної тари від населення повинні мати таблички на робочому місці працівника, що здійснює скупку скляної тари, із зазначенням його прізвища, ім'я та по-батькові, назви, місця розташування і номера телефону господарюючого суб'єкта, що організував скупку скляної тари у населення. На робочому місці громадянина – підприємця встановлюється табличка із зазначенням його адреси, номера свідоцтва господарюючого суб'єкта та назви органу, що здійснив цю реєстрацію.
6. Режим роботи пересувного пункту скупки скляної тари встановлюється районними адміністраціями міської ради за погодженням з суб'єктом господарювання, з урахуванням забезпечення зручностей для споживачів.

Керуючий справами
виконкому ради
О.Я.Урвачова
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення