Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/06/2007

Рішення міської ради від 27.06.2007 № 62 «Про погодження ТОВ “Торговий комплекс – Бородінський квартал” місця розташування торгового комплексу по вул. Ладозькій, 18 а»

На підставі поданих матеріалів, керуючись ст. 151 Земельного кодексу України, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю “Торговий комплекс – Бородінський квартал” (і.п.н. 33210983) матеріали погодження місця розташування торгового комплексу по вул. Ладозькій, 18а.
2. Дозволити вести проектування торгового комплексу по вул. Ладо-зькій, 18а на протязі 1 року на земельній ділянці (кадастровий номер 2310100000:04:029:0154) площею 0,1997 га (землі житлової забудови з трьома і більше поверхами) на землях раніше наданих рішенням виконавчого комітету Запорізької міської Ради народних депутатів від 10.06.82 № 182/4 “Про відведення УКБ міськвиконкому земельної ділянки для будівництва мікрорайону №3 по вул. Бородінській”, в межах згідно з планом, що додається. 
3. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю “Торговий комплекс – Бородінський квартал” (Антипенко М.І., м. Запоріжжя, вул. Зернова, 34, к.11):
3.1. Після прийняття даного рішення у двомісячний термін замовити у Запорізькому міському управлінні земельних ресурсів акт резервування земельної ділянки, що буде діяти на час розробки проектно-кошторисної документації, подати його на реєстрацію та одержати в установленому порядку.
3.2. Проектом будівництва торгового комплексу по вул. Ладозькій, 18а передбачити виконання умов, викладених у висновках відповідних організацій, погоджуючи місце розташування об’єкту.
4. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю “Торговий комплекс – Бородінський квартал” виконання на земельній ділянці проектно-вишукувальних робіт.
5. Питання надання земельної ділянки, остаточну площу та її межі вирішити в установленому законодавством порядку після затвердження проектно-кошторисної документації.
6. Дане рішення не дає права на проведення будівельно-монтажних робіт на земельній ділянці ,яка визначена під проектування об’єкта.
7. У разі самовільного зайняття земельної ділянки до прийняття рішення Запорізькою міською радою про передачу її в оренду, дане рішення втрачає чинність, а повернення самовільно зайнятої земельної ділянки проводиться в установленому чинним законодавством порядку.
8. Дозволити розробку проекту відведення земельної ділянки після затвердження в установленому порядку проектно-кошторисної документації.
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М., постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення