Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/06/2007

Рішення міської ради від 27.06.2007 № 57 «Про затвердження “Проекту винесення в натуру межі водоохоронної зони р. Дніпро в межах м. Запоріжжя” в частині листів №12 (лівий берег) №13 (лівий берег) графічної частини проекту»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про планування і забудову території”, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.01.2002 № 72, з метою створення сприятливого режиму водних об'єктів, попередження забруднення, зменшення коливань стоку вздовж річки Дніпро, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити “Проект винесення в натуру межі водоохоронної зони р. Дніпро в межах м. Запоріжжя” в частині листів № 12 (лівий берег), №13 (лівий берег) графічної частини проекту.
2. Запорізькому регіональному управлінню водних ресурсів, управлінню з питань екології міської ради, Запорізькому міському управлінню земельних ресурсів, головному управлінню архітектури та містобудування міської ради при регулюванні земельних відносин керуватися проектною документацією.
3. Запорізькому регіональному управлінню водних ресурсів передати проектну документацію в електронному вигляді управлінню з питань екології міської ради, Запорізькому міському управлінню земельних ресурсів, головному управлінню архітектури та містобудування міської ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М., постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення