Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

20/06/2007

Рішення виконавчого комітету від 20.06.2007 № 220 «Про удосконалення стилю, форм і методів роботи Орджонікідзевської районної адміністрації Запорізької міської ради»

Розглянувши інформацію заступника голови Орджонікідзевської районної адміністрації міської ради Хоцького В.І., довідку робочої групи по вивченню стану справ по удосконаленню стилю, форм і методів роботи Орджонікідзевської районної адміністрації міської ради, виконавчий комітет Запорізької міської ради відмічає, що районною адміністрацією міської ради, її керівництвом проводяться заходи щодо підвищення ефективності діяльності посадових осіб місцевого самоврядування, координації роботи з підприємствами, установами і організаціями, направленої на стабільний розвиток промислового комплексу, подальшого розвитку підприємництва, створення умов для сприятливого інвестиційного клімату, забезпечення життєдіяльності району.
         Проводиться робота по виконанню бюджету, підвищення ефективності використання бюджетних коштів, збалансованого розвитку району. Вирішуються питання соціального захисту малозабезпечених верств населення, значна увага приділяється питанням своєчасного фінансування витрат на утримання лікувальних закладів.
         Комунальними службами постійно здійснюються конкретні заходи з ремонту та утримання житлового фонду, благоустрою території району, його озеленення.
         Значна робота проводиться по організації своєчасної сплати населенням за житлово-комунальні послуги.
         Здійснюються заходи по підвищенню ефективності роботи з кадрами, з метою підвищення кваліфікації рівня молодих спеціалістів впроваджено наставництво та створено об'єднання молодих спеціалістів.
         Започатковано новий метод співпраці з органами самоорганізації населення, розпорядженням голови районної адміністрації затверджено проведення огляду діяльності органів самоорганізації населення з питання утримання території у належному санітарному стані, створена комісія, яка визначить переможців за номінаціями "Кращий квартал", "Краща вулиця", "Кращий двір", "Кращий будинок".
         Активізовано роботу з проведення "прямих телефонних ліній" та виїзних прийомів за місцем роботи та проживання громадян. Для більш широкого інформування населення щотижнево до газети "Запорозька Січ" надаються відповідні матеріали.
         Разом з тим, гострим залишається питання незаконної торгівлі, посадовими особами районної адміністрації міської ради повною мірою не використовуються повноваження про складання протоколів про адміністративні правопорушення, надані їм рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.11.2005 №419 "Про надання повноважень по складанню протоколів про адміністративні правопорушення посадовими особами районних адміністрацій міської ради", більшої уваги потребують питання реалізації планів та напрямків роботи районної адміністрації з погашення заборгованості по заробітній платі, забезпеченню належного санітарного стану території, ліквідації незаконної торгівлі.
         Виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Інформацію заступника голови Орджонікідзевської районної адміністрації міської ради Хоцького В.І. "Про удосконалення стилю, форм і методів роботи Орджонікідзеської районної адміністрації міської ради" прийняти до відома.
2. Схвалити практику роботи Орджонікідзевської районної адміністрації міської ради по удосконаленню стилю, форм і методів роботи, довідку з цього питання направити районним адміністраціям, відділам та управлінням міської ради для використання у практичній діяльності.
3. Голові Орджонікідзевської районної адміністрації міської ради Касьян  О.С.:
3.1. Здійснити додаткові заходи по забезпеченню виконання у 2007 році доведених показників по доходах бюджету міста від платників податків на території району.
3.2. Посилити роботу з економіко-визначальними підприємствами району з метою вирішення питань подальшого соціально-економічного розвитку району.
3.3. Провести необхідну роботу по суттєвому зменшенню заборгованості по вплаті заробітної плати на підприємствах району, звернути особливу увагу на економічно неактивні підприємства.
3.4. Разом з міським управлінням УМВС України в Запорізькій області посилити роботу по ліквідації незаконної торгівлі на території району.
3.5. Активізувати роботу по утриманню території району в належному санітарному стані.
3.6. Взяти під персональний контроль подальше використання земельних ділянок, виділених для забудови.
3.7. Здійснити заходи щодо оптимізації мережі навчальних закладів району з урахуванням демографічної, економічної ситуації.
3.8. Активізувати роботу зі студентською та учнівською молоддю вищих навчальних та професійно-технічних закладів шляхом планування та проведення спільних заходів, спрямованих на поліпшення становища молоді району.
3.9. Продовжити практику добору та укомплектування посад у підрозділах районної адміністрації міської ради кваліфікованими кадрами, забезпечити проведення постійної профілактичної роботи щодо дотримання посадовими особами вимог Закону України "Про боротьбу з корупцією".
4. Про результати проведеної роботи поінформувати виконавчий комітет міської ради до 30.12.2007.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Міський голова Є.Г.Карташов

Аналітична довідка Орджонікідзевської райадміністрації

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення