Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

20/06/2007

Рішення виконавчого комітету від 20.06.2007 № 256 «Про проведення XI Міжнародного фестивалю козацьких бойових та традиційних мистецтв “Спас”»

         З метою виконання рішення Запорізької обласної ради від 22.02.2007 №13 “Про програму розвитку козацтва в Запорізькій області на 2007-2010 роки”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
         1. Провести XI Міжнародний фестиваль козацьких бойових та традиційних мистецтв “Спас” з 12.10.2007 по 15.10.2007.
         2. Управлінню з питань фізичної культури, спорту та туризму Запорізької міської ради (Степаненко В.Г.) створити організаційний комітет та розробити план підготовки і проведення XI Міжнародного фестивалю козацьких бойових та традиційних мистецтв “Спас”, забезпечити проведення спортивної частини заходу.
         3. Міському управлінню УМВС України в Запорізькій області (Калашнику В.І.) забезпечити безпеку та правопорядок під час проведення заходу.
         4. Управлінню охорони здоров’я Запорізької міської ради (Севальневій Н.О.) організувати чергування машини швидкої медичної допомоги в місцях масового скупчення глядачів.
         5. Управлінню з питань внутрішньої політики Запорізької міської ради (Шулдику С.О.) забезпечити в засобах масової інформації висвітлення проведення XI Міжнародного фестивалю козацьких бойових та традиційних мистецтв “Спас”.
         6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

Міський голова Є.Г.Карташов

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення