Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

20/06/2007

Рішення виконавчого комітету від 20.06.2007 № 226 «Про перенесення кінцевої зупинки та місця відстою автотранспорту по маршрутах загального користування №86 «Верхня Хортиця –окзал «Запоріжжя 2» та №75 «Верхня Хортиця – 4-й Південний мкрн.»»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2003 №141 «Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», наказом Міністерства транспорту України від 21.01.1998 №21 «Про затвердження Порядку та умов організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом», враховуючи звернення жителів Верхньої Хортиці, депутата міської ради Іванова В.І. та Ленінської районної адміністрації, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
         1. Організувати зупинку громадського транспорту «вул. Шушенська» на вулиці Шушенській, будинок 21, біля промислово-продуктового ринку.
         2. Перенести кінцеву зупинку та місце відстою автомобільного транспорту по автобусних маршрутах загального користування №86 «Верхня Хортиця – вокзал «Запоріжжя 2» та №75 «Верхня Хортиця – 4-й Південний мкрн.» з зупинки «Верхня Хортиця» на зупинку «вул. Шушенська».
         3. Внести зміни в перелік зупинок громадського транспорту на автобусних маршрутах загального користування Ленінського району, затверджений рішенням виконавчого комітету міської ради від 28.09.2006 №346/1 «Про затвердження зупинок громадського транспорту на автобусних маршрутах загального користування в місті Запоріжжі».
         4. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради (Костюченко Л.А.):
4.1. Організувати внесення змін до паспортів маршрутів, визначених пунктом 2 даного рішення.
4.2. Внести відповідні зміни до договорів на перевезення автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування №№75 та 86.
         5. Закритому акціонерному товариству «Профтаксі» внести відповідні зміни до паспортів маршрутів.
         6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Костюченка Л.А.



Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення