Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

20/06/2007

Рішення виконавчого комітету від 20.06.2007 № 225 «Про проведення конкурсу на визначення підприємства (організації) для забезпечення підготовки проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування»

Згідно з Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про внесення змін до Закону України „Про автомобільний транспорт”,  виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити склад міського конкурсного комітету по проведенню конкурсу на визначення підприємства (організації) для забезпечення підготовки проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування  (додається).
2. Конкурсному комітету провести конкурс на визначення підприємства (організації), що буде залучене для забезпечення підготовки проведення конкурсів в місячний термін.
3. Затвердити Умови конкурсу на визначення підприємства (організації) для забезпечення підготовки проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування (додається).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. і начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Костюченка Л.А.


Міський голова Є.Г.Карташов

Затверджено
Рішення виконавчого комітету
міської ради
20.06.2007 № 225

Склад міського конкурсного комітету по проведенню конкурсу
на визначення підприємства (організації) для забезпечення
підготовки проведення конкурсів на перевезення пасажирів
автомобільним транспортом на автобусних маршрутах
загального користування

Гладченко С.М.    -       заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова конкурсного комітету;
Костюченко Л.А.  -       начальник управління транспорту та зв’язку міської ради, заступник голови конкурсного комітету;
Риженьких З.В.     -       начальник відділу управління транспорту та зв’язку міської ради, секретар конкурсного комітету
Члени конкурсного комітету:

Корнієнко С.А.   -        начальник юридичного відділу виконавчого комітету міської ради;
Мар’їн В.Т. - президент правління Запорізької галузевої організації  роботодавців транспорту (за згодою);
Новак Н.В.          -        заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальник головного економічного управління міської ради;
Полунін О.М.  -  заступник начальника відділу ДАІ УМВС України в  Запорізькій області (за згодою);
Чабаненко Т.В.  -  начальник Територіального управління Головавтотрансінспекції в Запорізькій області (за згодою)



Керуючий справами
виконкому ради
О.Я. Урвачова

Затверджено
Рішення виконавчого комітету
міської ради
20.06.2007 № 225

Умови
проведення конкурсу на визначення підприємства (організації) для
забезпечення підготовки проведення конкурсів на перевезення
пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах
загального користування

Органи місцевого самоврядування проводять конкурси на визначення підприємства (організації), що буде залучене для підготовки проведення конкурсів на підставі затверджених Умов проведення конкурсів.
 Конкурсний комітет публікує в засобах масової інформації оголошення про конкурс.
До участі у конкурсі допускаються підприємства (організації), що мають фахівців та досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень. Конкурс проводиться із залученням представників відповідних органів виконавчої влади, а також представників громадських організацій.
Залучене для проведення засідань конкурсного комітету підприємство (організація) готує матеріали щодо умов конкурсу, паспортів автобусних маршрутів, аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, договорів з переможцями конкурсу та інші матеріали.
Плата за участь у конкурсі з підприємств (організацій) – претендентів не стягується.
З переможцем конкурсу органи місцевого самоврядування укладають договір терміном до 3-х (трьох) років.


Керуючий справами
виконкому ради
О.Я. Урвачова


Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення