Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

20/06/2007

Рішення виконавчого комітету від 20.06.2007 № 222 «Про проведення у м. Запоріжжі свята „День молоді”»

Розглянувши повідомлення голови комітету у справах сім’ї та молоді міської ради Філіпенка І.С. щодо проведення свята „День молоді” 23.06.2007 з 18-00 до 22-00 години на пл. Фестивальній, з метою організації культурного дозвілля молоді та відзначення Дня молоді у м. Запоріжжі, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1.    Взяти до відома повідомлення голови комітету у справах сім’ї та молоді Запорізької міської ради Філіпенко І.С. щодо проведення свята „День молоді” 23.06.2007 з 18-00 до 22-00 години на пл. Фестивальній.
2.    Орджонікідзевській районній адміністрації міської ради (Касьян О.С.), управлінню комунального господарства міської ради (Дорофеєв О.М.) забезпечити прибирання території та роботу біотуалетів на пл. Фестивальній під час проведення заходу.
3.    Орджонікідзевській районній адміністрації міської ради (Касьян О.С.), управлінню житлового господарства міської ради (Чернеченко М.Г.) забезпечити встановлення додаткових контейнерів для збирання побутових відходів на пл. Фестивальній.
4.    Комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення „Запоріжміськсвітло” (Щусь В.Г.) забезпечити електроживлення потужністю до 100 кВт, підключення обладнання та чергування електрика упродовж означеного заходу.
5.    Управлінню комунального господарства міської ради (Дорофеєв О.М.) забезпечити металеві огорожі на пл. Фестивальній під час проведення заходу.
6.    Управлінню розвитку підприємництва, торгівлі та послуг міської ради (Петров М.М.) вжити заходів щодо заборони продажу алкогольних напоїв у скляній тарі під час проведення заходу.
7.    Управлінню транспорту та зв’язку міської ради (Костюченко Л.А.) забезпечити роботу пасажирського транспорту для перевезення мешканців міста до місця проведення заходу та у зворотньому напрямку.
8.    Управлінню охорони здоров’я міської ради (Севальнєва Н.О.) забезпечити чергування машини швидкої допомоги під час проведення заходу.
9.    Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради (Дронов С.М.) забезпечити чергування пожежної машини під час проведення заходу.
10.  Міжрайонному відділу державної автомобільної інспекції Запорізького міського управління УМВС України в Запорізькій області (Кусаков В.О.) забезпечити безпеку дорожнього руху під час проведення заходу.
11.  Міському управлінню УМВС України в Запорізькій області (Калашник В.І.) забезпечити охорону громадського порядку під час проведення заходу.
12.  Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради          (Шулдик С.О.) забезпечити широке висвітлення заходу у засобах масової інформації.
13.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення