Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13/06/2007

Рішення міської ради від 13.06.2007 № 37 «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2005 № 5 „Про затвердження правил торгівлі на ринках”»

З метою запобігання браконьєрству та  винищенню ресурсів тваринного світу, на підставі листів Київського еколого-культурного центру від 20.02.2007 № 217/01 та облдержадміністрації від 27.02.2007 № 0987/08-26 „Про контроль за збутом заборонених знарядь добування тварин та лову риби” щодо внесення змін до Правил торгівлі на ринках у частині заборони продажу на ринках недозволених  знарядь  добування тварин, птахів  та  лову риби Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни у розділ III  Правил торгівлі на ринках, затверджених рішенням  міської ради від 23.12.2005  № 5 „Про затвердження правил торгівлі на  ринках”: у п.47 після слів: „…порнографічні видання…” додати: „…знаряддя для добування мисливських тварин і диких птахів - петлі, підрізи, закоти, гачки, самолови (сільця, капкани, западні, самостріли) та для  лову (добування) водних живих ресурсів –  електровудки, вибухові і отруйні речовини, колючі знаряддя лову (гарпуни, отроги, драчі), промислові та інші знаряддя лову (добування), виготовлені з сіткоснасних чи інших матеріалів (сітки, вентеря, павуки, косинки, путанки, бредні та інші)”.
2. Пункт 5 рішення викласти в такій редакції: „Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та постійну комісію міської ради з питань розвитку підприємництва, торгівлі, побутового обслуговування населення та захисту прав споживачів (Котов В.І.).
3. Дане рішення надрукувати в засобах масової інформації.

Міський голова Є.Г.Карташов

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення