Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13/06/2007

Рішення міської ради від 13.06.2007 № 25 «Про встановлення приватному підприємцю Ігнатовичу Володимиру Борисовичу орендної ставки у розмірі 5% за оренду нежитлового приміщення по вул.Будьонного,16а»

Згідно з Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про оренду державного та комунального майна”, на підставі звернення приватного підприємця Ігнатовича Володимира Борисовича, згоди відділу освіти Хортицької районної адміністрації Запорізької міської ради, управління освіти і науки Запорізької міської ради, Запорізька  міська рада 
В И Р І Ш И Л А:
1. Встановити приватному підприємцю Ігнатовичу Володимиру Борисовичу орендну ставку у розмірі 5% від вартості орендованого майна, визначеного шляхом незалежної оцінки, за оренду частини нежитлового приміщення по вул.Будьонного,16а.
2. Управлінню  комунальної  власності  Запорізької  міської  ради /Теслюк В.Я/ та відділу освіти Хортицької районної адміністрації Запорізької міської ради /Годжек О.В./ внести відповідні зміни до договору оренди від 11.04.2002 №918 нежитлового приміщення по вул.Будьонного,16а шляхом укладання додаткової угоди до зазначеного договору оренди.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В., Кузьміна О.С. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

Міський голова Є.Г.Карташов

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення