Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13/06/2007

Рішення міської ради від 13.06.2007 № 31 «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності міста об’єкту незавершеного будівництва житлового будинку по вул.Рубана,52»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про власність”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, враховуючи звернення регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати згоду на прийняття до комунальної власності м.Запоріжжя об’єкту незавершеного будівництва житлового будинку по вул.Рубана,52 з метою подальшого списання та розміщення на вивільненій земельній ділянці скверу.
2. Управлінню комунальної власності міської ради та Хортицькій районній адміністрації міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийому до комунальної власності м.Запоріжжя об’єкту, зазначеного в п.1 рішення. 
3. Хортицькій районній адміністрації міської ради забезпечити надання необхідних документів на об’єкт незавершеного будівництва житлового будинку по вул.Рубана,52.
4. Виконавчому комітету міської ради в установленому законом порядку здійснити заходи щодо списання витрат по незавершеному будівництвом об’єкту житлового будинку  по вул.Рубана,52.
5. Запорізькому міському управлінню земельних ресурсів визначити межі вивільненої земельної ділянки для розташування скверу.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин /Таран Р.О./


Міський голова Є.Г.Карташов

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення