Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13/06/2007

Рішення міської ради від 13.06.2007 № 26 «Про надання згоди на передачу до державної власності об’єкту незавершеного будівництва адміністративного будинку по вул. Ілліча - вул. Дзержинського»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, враховуючи звернення управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати згоду на передачу до державної власності до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України об’єкту незавершеного будівництва адміністративного будинку Жовтневого РВ ЗМУ УМВС України в Запорізькій області вартістю 1 132 512,77 грн. та тепломережі вартістю 181 473,96 грн. по вул.Ілліча - вул. Дзержинського.
2. Управлінню комунальної власності Запорізької міської ради та  комунальному підприємству ”Управління капітального будівництва” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо передачі до державної власності вищезазначених об’єктів.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин /Таран Р.О./.

Міський голова Є.Г.Карташов

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення