Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13/06/2007

Рішення міської ради від 13.06.2007 № 23 «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя квартири №1 по вул.Горького,115, яка є об’єктом права державної власності»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про власність”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, розглянувши звернення та надані документи державного підприємства „Придніпровська залізниця”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя квартири №1 по вул.Горького,115, яка є об’єктом права державної власності.
2. Управлінню комунальної власності міської ради та управлінню житлового господарства міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийому зазначеної в п.1 рішення квартири до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин /Таран Р.О./.



Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення