Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13/06/2007

Рішення міської ради від 13.06.2007 № 24 «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності м. Запоріжжя пішохідного мосту на 1106 км л. Москва – Севастополь по вул. Космічній»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про власність”,  “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, враховуючи звернення Придніпровської залізниці, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя пішохідного мосту на 1106 км л. Москва – Севастополь по вул. Космічній.
2. Управлінню комунальної власності міської ради /Теслюк В.Я./ та Комунарській районній адміністрації Запорізької міської ради /Пелих Ю.Г./ після прийняття відповідного рішення Кабінетом Міністрів України здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності м.Запоріжжя вищезазначеного об’єкту. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин /Таран Р.О./


Міський голова Є.Г.Карташов

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення