Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13/06/2007

Рішення міської ради від 13.06.2007 № 27 «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності м. Запоріжжя майна клубу юних моряків»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про власність”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, враховуючи згоду регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя майна клубу юних моряків,  що є державною власністю та перебуває на балансі ВАТ „Запорізький абразивний комбінат” згідно з додатком.
         2. Управлінню комунальної власності міської ради та управлінню освіти і науки міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності м. Запоріжжя вищезазначеного майна.
        3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В., Кузьміна О.С. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин /Таран Р.О./


Міський голова Є.Г.Карташов
Додаток
до рішення міської ради
13.06.2007 № 27


ПЕРЕЛІК
майна клубу юних моряків

1. Учбово-роз’їздний катер “Пеленг»
- 1 од.
2. Станок вертикально-свердлильний
- 1 од.
3. Кінознімальний апарат
- 1 од.
4. Кіно установка
- 1 од.
5. Магнітофон
- 1 од.
6. Телевізор
- 1 од.
7. Човен пластиковий
- 1 од.



Секретар ради Ю.В. Каптюх
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення