Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/05/2007

Рішення виконавчого комітету від 25.05.2007 № 183 «Про стан соціально-економічного і культурного розвитку м. Запоріжжя за І квартал 2007 року»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України” та на виконання рішення Запорізької міської ради від 27.12.2006 № 4 “Про Програму соціально-економічного і культурного розвитку міста Запоріжжя на 2007 рік”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Доповідну записку про стан соціально-економічного і культурного розвитку м. Запоріжжя за І квартал 2007 року взяти до відома (додається).
2. Начальникам управлінь міської ради:
2.1. Вказати на несвоєчасне та не якісне надання матеріалів щодо виконання Програми соціально-економічного і культурного розвитку м. Запоріжжя за І квартал 2007 року
2.2. Посилити контроль за виконанням рішення міської ради від 27.12.2006 № 4 “Про Програму соціально-економічного і культурного розвитку міста Запоріжжя на 2007 рік”.
3. Попередити  керівників підприємств: ЗКПМЕ «Запоріжелектротранс» (Риженьких М.В.), КП «Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» (Сіроус С.М.), КП «ВРЕЖО №2» (Шмалій Л.М.), КП «ВРЕЖО №4» (Савцов І.К.), КП «РЕПОГ» (Тихомиров С.О.), КП «Запоріжміськсвітло»     (Щусь В.Г.), ЗМК друкарня «Дніпровський металург» (Єрепа О.І.),                    КП «Паркування» (Вільяльд В.Г.), КП «Муніципальна телевізійна мережа» (Тупилко Р.П.), КП «Сприяння» (Стецюк С.В.), КП «Кінотеатр «Зірка» (Ізмалков В.М.), КП «Кінотеатр «Космос» (Васько А.А.) про невиконання показників прибутку, які передбачені у фінансових планах підприємств на          І квартал 2007 року.
4. Звернути увагу керівників підприємств: КП «Паркування» (Вільяльд В.Г.), КП «ВРЕЖО №5» (Іщенко Л.Г.), КП «ВРЕЖО № 10» (Колесник Є.Я.),              КП «Титан» (Бобков К.М.), КП «Теплові мережі Заводського району»    (Куликов В.П.), КП «Основаніє» (Циганков П.М.), КП «Бюро обміну житлової площі» (Христич С.В.), КП «Запоріжміськсвітло» (Щусь В.Г.) на своєчасне  подання фінансової звітності.
5. Управлінню з питань фізичної культури, спорту та туризму міської ради (Степаненко В.Г.) активізувати роботу щодо винесення Програми енергоресурсозбереження закладів фізичної культури та спорту на розгляд та затвердження міською радою.
6. Відмітити позитивну роботу в частині виконання фінансових планів за І квартал 2007 року: КП «Запоріжринок» (Югаєв М.В.), КП «Управління капітального будівництва» (Сухомлин І.П.), ЗКАТП – 082801 «Комунсантрансекологія» (Козак А.А.), КП «Преса»  (Шевцова О.І.),              КП «Запорізьке міське інвестиційне агентство» (Овчаренко О.А.), КП «Палац культури «Заводський» (Кремез А.О.).
7. Головному економічному управлінню, управлінню житлового господарства міської ради, Концерну «Міські теплові мережі» активізувати роботу щодо впровадження у м.Запоріжжі сезонного тарифу на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та на послуги централізованого опалення і підігріву питної  води.
8. Районним адміністраціям, управлінню праці та соціального захисту населення міської ради (Полковникова О.Я.) продовжити роботу щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах міста.
9. Концерну “Міські теплові мережі” (Лайтерман І.А.), комунальному підприємству „Водоканал” (Шинкар А.В.), комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення „Запоріжміськсвітло”, (Щусь В.Г.),  ЗКПМЕ „Запоріжелектротранс” (Риженьких М.В.), управлінням житлового господарства (Чернеченко М.Г.), комунального господарства (Дорофеєв О.М.), освіти і науки (Секиринський Д.О.), охорони здоров’я (Севальнєва Н.О.), культури (Черниш І.В.) міської ради щокварталу, до 10 числа місяця, наступного за звітним, надавати до головного економічного управління міської ради звіт про виконання заходів енергоресурсозбереження, запланованих відповідними Програмами, які затверджені рішеннями міської ради.
10. Управлінню житлового господарства міської ради (Чернеченко М.Г.). посилити роботу щодо ліквідації заборгованості населення за спожиті житлово-комунальні послуги.
11. З метою забезпечення своєчасного погашення облігацій п’ятої місцевої позики серії В номінальною вартістю 25,0 млн.грн. заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченку С.М. активізувати роботу щодо забезпечення надходжень коштів до місцевого бюджету від продажу земельних ділянок.
12. Районним адміністраціям, управлінням, відділам, комітету у справах сім’ї та молоді, службі у справах неповнолітніх міської ради у термін до 05.07.2007 надати головному економічному управлінню міської ради інформацію щодо виконання заходів, які затверджені рішенням виконавчого комітету міської ради від 30.10.2006 № 388 „Про невідкладні заходи по вирішенню нагальних питань соціально-економічного та культурного розвитку м. Запоріжжя у 2007 році”.
13. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника головного економічного управління міської ради Новак Н.В.

Міський голова Є.Г.Карташов

Доповідна записка про стан соціально-економічного та культурного розвитку м. Запоріжжя за І квартал 2007 року

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення