Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/05/2007

Рішення виконавчого комітету від 25.05.2007 № 185 «Про стягнення ринкового збору ЗАТ з іноземною інвестицією „Запорізький автомобілебудівний завод”»

У зв’язку з нестачею торговельних місць на торговельному майданчику ЗАТ з іноземною інвестицією „Запорізький автомобілебудівний завод” в період  сезону масового дозрівання і збору плодоовочевої продукції, з метою упорядкування стихійної торгівлі і поповнення міського бюджету, на підставі звернень ЗАТ з іноземною інвестицією „Запорізький автомобілебудівний завод” та Комунарської районної адміністрації міської ради виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. На період масового дозрівання та збору плодоовочевої продукції, з             1 червня по 1 жовтня  2007 року включно,  дозволити ЗАТ з іноземною інвестицією „Запорізький автомобілебудівний завод” упорядкувати торгівлю плодоовочевою продукцією (окрім реалізації плодоовочів з автотранспортних засобів) на території, прилеглій до торговельного майданчика ЗАТ  з  іноземною  інвестицією „Запорізький  автомобілебудівний  завод”, за адресою: пр. Леніна, 6а.
2. Доручити ЗАТ з іноземною інвестицією „Запорізький автомобілебудівний завод”:
2.1. Здійснювати стягнення ринкового збору з торгуючих на території, прилеглій до торговельного майданчика ЗАТ  з  іноземною  інвестицією „Запорізький  автомобілебудівний  завод”, на підставі рішення міської ради від 27.12.2006 № 17 “Про ринковий збір”, Правил торгівлі на ринках та Ветеринарно-санітарних правил для ринків.
2.2. Стягнення плати з торгуючих за послуги, що надаються на території, прилеглій до торговельного майданчика ЗАТ  з  іноземною  інвестицією „Запорізький  автомобілебудівний  завод”,  здійснювати на підставі калькуляції, затвердженої  ЗАТ  з  іноземною  інвестицією „Запорізький  автомобілебудівний  завод”.
2.3. Організувати на території, прилеглій до торговельного майданчика ЗАТ  з  іноземною  інвестицією „Запорізький  автомобілебудівний  завод”, щоденне прибирання та дотримання належного санітарного стану.
3. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради, міжрайонному відділу ДАІ № 3  ЗМУ УМВС України  в Запорізькій області забезпечити належну організацію руху автомобільного транспорту на Привокзальній площі.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Гриценка В.В.

Міський голова Є.Г.Карташов