Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/05/2007

Рішення виконавчого комітету від 25.05.2007 № 209 «Про затвердження Порядку визначення відновної вартості всіх видів зелених насаджень в м. Запоріжжі»

З метою створення та формування високо декоративних та ефективних в екологічному відношенні зелених насаджень, керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про охорону навколишнього природного середовища», наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 14.12.2006 № 414 «Про затвердження Методики визначення відновної вартості зелених насаджень» виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
         1. Затвердити Порядок визначення відновної вартості всіх видів зелених насаджень в м. Запоріжжі (додається).
         2. Затвердити схему містобудівного зонування територій м. Запоріжжя (додається).
         3. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 20.12.2002 № 401 «Про заходи щодо покращення стану озеленення міста».
         4. Зобов’язати управління з питань екології міської ради при складанні актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню визначати їх відновну вартість згідно з Порядком.
         5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Міський голова Є.Г.Карташов

Порядок визначення відновної вартості всіх видів зелених насаджень в м. Запоріжжі

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення