Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/05/2007

Рішення виконавчого комітету від 25.05.2007 № 208 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.02.2007 №47 «Про Порядок розроблення, фінансування та моніторингу місцевих бюджетних програм і звітності про їх виконання»»

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
Внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.02.2007 №47 «Про Порядок розроблення, фінансування та моніторингу місцевих бюджетних програм і звітності про їх виконання».
1. Пункт 4 рішення викласти у наступній редакції: «Установити, що головні розпорядники коштів бюджету міста (далі – головні розпорядники) відповідальні за розробку і затвердження паспортів місцевих бюджетних програм згідно з Правилами, затвердженими цим рішенням, щопівроку у терміни, визначені для надання квартальної та річної фінансової звітності, подають до фінансового управління міської ради та фінансових управлінь районних адміністрацій міської ради інформацію про виконання паспортів місцевих бюджетних програм».
2. Внести зміни до Порядку розроблення, фінансування та моніторингу місцевих бюджетних програм і звітності про їх виконання (далі – Порядок):
2.1. З абзацу 1 розділу 4 Порядку виключити слова «головним економічним».
2.2. З абзацу 3 розділу 4 Порядку виключити слова «та плану соціально-економічного розвитку міста».
2.3. Доповнити розділ 4 Порядку абзацом 4 наступного змісту: «Зміни до місцевих бюджетних програм вносяться у порядку, встановленому для їх затвердження. Зміни до місцевих бюджетних програм, які пов’язані з утриманням бюджетних установ, у разі зміни бюджетних призначень, вносяться виходячи із необхідності по результатах виконання програм протягом I півріччя та в кінці бюджетного періоду до 30 грудня».
2.4. У розділі 6 Порядку слова «щопівроку» замінити на «у двомісячний строк після завершення відповідного бюджетного періоду».
3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та відповідних заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.


Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення