Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

03/05/2007

Рішення виконавчого комітету від 03.05.2007 № 158 «Про стан дотримання законодавства щодо встановлення гральних автоматів»

Враховуючи численні скарги жителів м. Запоріжжя на встановлення    гральних автоматів поза межами приміщень, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, наказом Міністерства фінансів України від 18.04.2006 № 40/374 „Про затвердження Ліцензійних умов провадження організації діяльності з проведення   азартних ігор і Порядку контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження організації діяльності з проведення азартних ігор” та  Кодексом України про адміністративні правопорушення, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Суб’єктам господарювання в термін до 14.05.2007 демонтувати гральні автомати, незаконно встановлені поза межами приміщень.
2. Районним адміністраціям міської ради:
2.1. Вжити заходів щодо звільнення території районів від гральних автоматів, незаконно встановлених поза межами приміщень.
2.2. Створити робочі групи з демонтажу незаконно встановлених гральних автоматів та з 15.05.2007 розпочати роботу по демонтажу та перевезенню незаконно встановлених гральних автоматів в місця зберігання.
2.3. Забезпечити робочі групи автотранспортом та необхідним  обладнанням для демонтажу гральних автоматів, виділити приміщення для їх зберігання  та забезпечити охорону цих приміщень.
2.4. Запропонувати підприємствам, які надали послуги, визначені у п.2.3, скласти калькуляцію витрат, пов’язаних з перевезенням та зберіганням  демонтованих гральних автоматів для наступного відшкодування витрат за рахунок суб’єктів господарювання, яким належать зазначені автомати.
3. Запорізьким міським електричним мережам надати представників для участі в роботі робочих груп по відключенню  від    електромереж незаконно встановлених гральних автоматів.
4. Запорізькому міському управлінню УМВС України в Запорізькій       області забезпечити участь співробітників Запорізького міського управління УМВС України в Запорізькій області в роботі утворених робочих груп  в  частині складання  протоколів  про  адміністративні  правопорушення  та  забезпечення охорони правопорядку під час демонтажу незаконно встановлених гральних автоматів.
5. Просити районні суди забезпечити оперативний розгляд адмінпротоколів, складених при проведенні роботи по демонтажу незаконно встановлених гральних автоматів.
6. Опублікувати дане  рішення в засобах масової інформації.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника     міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В.

Міський голова Є.Г.Карташов

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення