Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

03/05/2007

Рішення виконавчого комітету від 03.05.2007 № 157 «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 30.06.99 № 329 „Про виїзну торгівлю скрапленим газом для за-правки автомобільного транспорту з пересувних автогазонаповнюючих станцій на території м. Запоріжжя”»

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 20.11.03 № 1790 „Про затвердження Правил роздрібної торгівлі та надання послуг з постачання скрапленого вуглеводного газу  для побутових потреб населення та інших споживачів”, у відповідності з повноваженнями, визначеними рішенням міської ради від 23.12.2005 № 9 „Про місцевий збір за видачу дозволів на розміщення об’єктів торгівлі та сфери послуг на території м. Запоріжжя”, враховуючи підвищену небезпеку об’єктів газопостачання, виконавчий комітет Запорізької   міської ради
ВИРІШИВ:
Внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 30.06.99 № 329 „Про виїзну торгівлю скрапленим газом для заправки автомобільного транспорту з пересувних автогазонаповнюючих станцій на території м. Запоріжжя”:
- Пункт 2 рішення викласти в такій редакції : „Районним адміністраціям міської ради дозвіл на розміщення пересувної АГНС видавати суб’єктам господарювання за наявності дозволу територіального управління Держгірпромнагляду по Запорізькій області на виконання робіт та експлуатацію устаткування  підвищеної небезпеки за запитуємою адресою”.
- Пункт 3 рішення викласти в такій редакції: „Контроль за дотриманням вимог щодо експлуатації пересувних АГНС здійснюють посадові особи суб’єкта господарювання. У разі порушення цих вимог винні особи несуть відповідальність згідно із законодавством”.

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення